Nyheter

Vi söker ny programansvarig

Har du varit med om minst en tillväxtresa, är bra på affärsutveckling och älskar att hjälpa människor att lyckas? Då kan du bli en del av vårt team. Vi söker en ansvarig för vårt Prepare-program. Senast 4 december behöver vi din ansökan.

Tjänsten som programansvarig är ny, vilket ger dig möjlighet att kliva in i rollen och bidra med dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Som programansvarig erbjuder vi följande förmåner:

  • Kontorsplats i en trivsam och kreativ miljö på Creative house i Örebro
  • Möjlighet att bedriva ditt arbete på distans
  • Goda utvecklingsmöjligheter i rollen och inom organisationen.
  • Möjlighet att delta i kurser och event för kompetensutveckling.

Som programansvarig ansvarar du för Inkuberas Prepare-program vilket innebär att du matchar rätt affärscoach med rätt case. Dessutom genomför du valideringar och utvärderingar via Inkuberas snabbspår och ansvarar för grupprogrammet där man arbetar med casen i gruppform. I rollen ingår också prospekteringsarbete och att ge affärsstöd i tidiga faser samt att hantera interna och externa kontakter för att kunna identifiera och hitta rätt i vårt regionala innovationsstödsystem.

Vi söker dig som söker har erfarenhet från tillväxtbolag/startups. Du behöver inte ha varit grundare, men du ska ha varit med och deltagit i en tillväxtresa. För att lyckas och för att trivas i rollen som programansvarig har du en förståelse för de utmaningar och möjligheter som är centrala för nya affärssatsningar. Du har också kunskap och/eller erfarenhet av affärsutvecklingsverktyg och en god ekonomisk förståelse.

Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att arbeta strukturerat likväl som förmågan att samarbeta och ta egna initiativ. Många arbetsuppgifter kommer du att genomföra självständigt, men med handledning av erfarna kollegor. Vi ser också att du har en god analytisk förmåga och ett starkt affärsfokus. Du har ett affärsdriv där du engagerat sätter dig in i företagsfrågor och företagsutveckling. För att lyckas i rollen har du ett stort engagemang – du vill helt enkelt se människor lyckas!

I denna rekrytering samarbetar Inkubera med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via e-mail anneli.wallin@axoconsulting.se Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 4 december 2022. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansök här!

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


måndag 21 november

Apoteagrundare investerar i landbaserad odling av fick och räkor

Mattias Djurstedt deltog 2020 i Inkuberas prepare-program med sin satsning på hållbar och landbaserad odling av fisk och räkor. Nu får han med sig en verklig tungviktare på resan. Pär Svärdson, som grundat både Apotea och Adlibris, har beslutat att investera 3 mkr i företaget. – Det här är ett bra första steg mot våra stora visioner. säger Mattias Djurstedt. Vårt mål är att 20 procent av fisk- och räkproduktionen i världen ska ske med vår teknik till 2050, som idag är vd för sitt bolag Cresponix.

måndag 7 november

Amet Drive gör det enklare att samåka

Allt började som ett UF-projekt på Degerforsgymnasiet. Idag har Amet Drive, det vill säga Amelia Losander och Isra Albeatar, 400 användare och en dröm om att förändra våra resvanor. Med appen Amet Drive sammanför de den som har ledig plats i bilen med den som vill göra en billig och hållbar resa.

fredag 4 november

Sparbanksstiftelsen Nyas innovationslån hjälper Inkubera-företagen att växa

Sedan några år tillbaka har Inkubera ett samarbete med Sparbankstiftelsen Nya. Samarbetet innebär att stiftelsen finansierar utveckling i utvalda Inkubera-bolag via förmånliga innovationslån. Första omgången företag har redan betalat tillbaka sina lån, vilket gör att pengarna kan gå vidare och göra nytta hos andra företag. – Med innovationslånen vill vi hjälpa bolag i tidiga skeden att utvecklas säger Peter Almroth, vd på Sparbanksstiftelsen Nya.

fredag 21 oktober

Embrace Safety – ett växande företag inom brottsbekämpning

Med kriminologisk forskning som grund har Henrik Andershed och hans kollegor byggt Embrace Safety, ett företag som hjälper kommuner, polisen, bostadsföretag och andra organisationer att förebygga brott och främja trygghet. Sedan starten 2016 har företaget växt till sex medarbetare och man har nu avtal med 45 kommuner. Göteborgs stad är den senaste i raden. – Vi firar varje ny kund, säger Henrik. Men att Sveriges näst största stad väljer oss som långsiktig partner efter att ha analyserat oss utan och innan i 1,5 år är förstås en extra fjäder i hatten.