Nyheter

Spännande säljfas för starkt Deligate

Deligateny

Företaget Deligate har under sin relativt korta period på Inkubera haft en stark utvecklingskurva. Nu har bolaget förfinat sitt erbjudande för att stå sig starkt i den säljfas som för närvarande pågår.
– Deligate har hittills överträffat alla våra förväntningar, säger Inkuberas VD Mikael Melitshenko.

Deligate erbjuder en applikation som förenklar arbetet i delikatessdiskar. Tjänsten, som hjälper butiker att spara tid, minska svinnet och säkra kvalitén, ger butiken en tydlig överblick över sitt sortiment, samtidigt som man håller koll på datummärkning och varnar när en vara är på väg att gå ut i tid. Det digitala stödet hjälper butiker att göra stora förbättringar framförallt vid manuell hantering som ost, delikatess och fisk.

Hos Inkubera är det affärscoachen Tomas Jenneborg som arbetat närmast teamet. Han tydliggör vikten av en tydlig marknadsbearbetning.
– Både kunder och bolaget är tillfreds med själva produkten. Fokus nu är därför att bli kundens ”first in mind”, säger Tomas Jenneborg.

Utifrån att bolaget också är relativt nystartat gäller det att skapa en god bolagsstruktur som är anpassad för bolagets framtida tillväxt. Deligate måste fortsätta bygga bolag strategiskt, där de hanterar utmaningar både på kort och lång sikt.
–Har man bara den uthållighet som krävs finns väldigt bra förutsättningar för att Deligate ska bli ett framgångsrikt tillväxtbolag, säger Tomas Jenneborg.

måndag 27 februari

Nyheter


tisdag 14 september

Årets länsvinnare av SKAPA-priset

Lisa Hasselblad och Jens Björkander på Sequrifid (SKAPA-priset) och Mattias Djurstedt på Nära & Naturligt (SKAPA talang) – så heter årets länsvinnare. – Egentligen skulle man vilja ut priser till alla finalister, säger landshövding Maria Larsson som överräckte checkarna på 30 000 kr till vinnarna. Men jag övertygad om att vi kommer att höra talas om dem allihop i framtiden.

tisdag 14 september

Här är finalisterna i ”stora” Skapa-priset

Träffa Jimmy Lundström på JL Kemi, Lisa Hasselgren på Securifid samt Magnus Engholm och Christian Edwertz på Envivo. De har samtliga gått till final i årets upplaga av SKAPA-priset och vunnit 10 000 kr. Vinnaren får ytterligare 20 000 kr och dessutom chansen att representera länet vid den stora riksfinalen i november.

torsdag 2 september

Möt finalisterna i Skapa-talang

Anton och Viktor på ProPractice, Mattias på Nära & Naturligt och Oskar på Lyllos Entertainmnet är årets finalister i SKAPA talang i Örebro län. Alla företag har genom sin finalplats vunnit 10 000 kr. Vinnaren av länsfinalen 14 september får 30 000 kr samt en plats i den nationella tävlingen som avgörs i Stockholm i november. Möt alla länsfinalisterna och hör dem berätta om sin ide? Vem tror du kommer att utses som vinnare?

torsdag 19 augusti

Skapa-pris-finalisterna är utsedda

Nu är länsfinalisterna till SKAPA-priset – Sveriges största innovationstävling – utsedda. Tre finalister till ”stora” SKAPA-priset och tre till SKAPA-talang tävlar om 30 000 kr vardera. Dessutom får vinnarna representera länet vid riksfinalen i november. – Som vanligt har vi ett starkt startfält och de två jurygrupperna hade ett styvt jobb att välja ut finalisterna, säger Fredrik Stenman, vd på Inkubera. 14 september får vinnarna motta priset ur landshövding Maria Larssons hand på Örebro slott.