Spännande framtid för Epulze

Epulze

Med ny finansiering och allt fler användare ser framtiden spännande ut för e-sportbolaget Epulze.
–Vi satsar hårt på att erbjuda en grym spelupplevelse, med mer spänning i dina matcher, säger Mattias Lövgren, VD på Epulze.

Start-up företaget Epulze erbjuder en online-plattform där du i befintliga spel kan satsa pengar på att vinna din nästa match. Bolaget har idag över 12000 registrerade användare och betalande kunder i de flesta av EU:s länder. Efter att bolaget under hösten satsat hårt på att attrahera nya spelare är fokus nu att fortsätta utveckla affärsmodellen. Och då har ny finansiering varit viktig – ur flera aspekter.
–De nya medlen har gett oss förutsättningar att fortsätta utveckla vår plattform. Att flera av investerarna samtidigt har en bred erfarenhet från branschen har också varit värdefullt, säger Mattias Lövgren.

Inkuberas Prosspectansvarige Lisa Nilsson är övertygad om att Epulze stora engagemang i slutändan kan vara helt avgörande för bolagets framgång.
–Epulze verkar i en spännande, expansiv och konkurrensutsatt bransch där det händer massor hela tiden. Men med den helhjärtade insats bolaget gör finns bra förutsättningar att verkligen skapa ett innovativt tillväxtbolag.

torsdag 16 mars