Nyheter

Spännande framtid för Epulze

Epulze

Med ny finansiering och allt fler användare ser framtiden spännande ut för e-sportbolaget Epulze.
–Vi satsar hårt på att erbjuda en grym spelupplevelse, med mer spänning i dina matcher, säger Mattias Lövgren, VD på Epulze.

Start-up företaget Epulze erbjuder en online-plattform där du i befintliga spel kan satsa pengar på att vinna din nästa match. Bolaget har idag över 12000 registrerade användare och betalande kunder i de flesta av EU:s länder. Efter att bolaget under hösten satsat hårt på att attrahera nya spelare är fokus nu att fortsätta utveckla affärsmodellen. Och då har ny finansiering varit viktig – ur flera aspekter.
–De nya medlen har gett oss förutsättningar att fortsätta utveckla vår plattform. Att flera av investerarna samtidigt har en bred erfarenhet från branschen har också varit värdefullt, säger Mattias Lövgren.

Inkuberas Prosspectansvarige Lisa Nilsson är övertygad om att Epulze stora engagemang i slutändan kan vara helt avgörande för bolagets framgång.
–Epulze verkar i en spännande, expansiv och konkurrensutsatt bransch där det händer massor hela tiden. Men med den helhjärtade insats bolaget gör finns bra förutsättningar att verkligen skapa ett innovativt tillväxtbolag.

torsdag 16 mars

Nyheter


torsdag 18 februari

Mattias motverkar världssvälten med ny hållbar metod för fiskodling

Fiskodling är världens snabbast växande livsmedelssektor, men innebär i regel stor miljöbelastning. I samband med sin kandidatuppsats vid Örebro universitet fick Mattias Djurstedt kontakt med två världsledande auktoriteter inom området. Tillsammans startade de bolaget Nära & Naturlig för att kunna lansera en ny hållbar modell för fiskodling. – Min roll är att vara entreprenören som verkställer de andra delägarnas unika lösningar, säger Mattias. Tillsammans vill vi göra skillnad för jordens livsmedelsförsörjning på ett hållbart sätt.

måndag 1 februari

Flipp eller flopp – Binary Brains förutser nya produkters potential

Binary Brains är Örebroföretaget som har svart bälte i att bygga intelligenta prognoser med hjälp av AI. Den senaste tillämpningen av företagets teknik, är en lösning på dagligvarubranschens kanske tuffaste utmaning – produktlanseringar. – Upp emot nio av tio lanseringar är floppar historiskt sett, säger vd Jacob Kihlbaum. Vi har skapat en modell som visar vad som krävs för att en ny produkt ska lyckas.

måndag 25 januari

MadePerfect – som ett Hotels.com för företagstjänster

Städning, kontorslokaler, kontorsutrustning – en stor del av företagens utgifter består av varor och tjänster som stöttar verksamheten, men som inte direkt påverkar resultatet. Eftersom företagens kunskap och engagemang i regel är lågt innebär det ofta för låg kvalitet till för höga priser. Med nystartade MadePerfect vill Stybjörn Swenzén ändra på det. Lösningen är matchningsplattform för produkter och stödtjänster – ungefär som en bokningssida för hotell på nätet. – Vi vill ge köparna god överblick så att de kan göra bättre inköp, säger Styrbjörn. Den respons vi hittills fått är fantastiskt, både från säljar- och från köparleden.

torsdag 21 januari

Sista 9 växer och tar in 1 mkr i nytt kapital

Sista 9 är golfappen som gör det möjligt att boka golfbanornas sista nio hål. Det innebär att spelarna i högre utsträckning kan komma ut på banan samtidigt som golfklubbarna kan öka såväl beläggning som intäkter. – Under 2020 fick många nya kunder, säger vd:n och grundaren Hannes Rydell, 21. Nu kliver nya ägare in och skjuter till drygt 1 mkr. Investeringen gör att vi kan göra vår produkt ännu bättre och kan fortsätta växa.