Nyheter

Spännande framtid för Epulze

Epulze

Med ny finansiering och allt fler användare ser framtiden spännande ut för e-sportbolaget Epulze.
–Vi satsar hårt på att erbjuda en grym spelupplevelse, med mer spänning i dina matcher, säger Mattias Lövgren, VD på Epulze.

Start-up företaget Epulze erbjuder en online-plattform där du i befintliga spel kan satsa pengar på att vinna din nästa match. Bolaget har idag över 12000 registrerade användare och betalande kunder i de flesta av EU:s länder. Efter att bolaget under hösten satsat hårt på att attrahera nya spelare är fokus nu att fortsätta utveckla affärsmodellen. Och då har ny finansiering varit viktig – ur flera aspekter.
–De nya medlen har gett oss förutsättningar att fortsätta utveckla vår plattform. Att flera av investerarna samtidigt har en bred erfarenhet från branschen har också varit värdefullt, säger Mattias Lövgren.

Inkuberas Prosspectansvarige Lisa Nilsson är övertygad om att Epulze stora engagemang i slutändan kan vara helt avgörande för bolagets framgång.
–Epulze verkar i en spännande, expansiv och konkurrensutsatt bransch där det händer massor hela tiden. Men med den helhjärtade insats bolaget gör finns bra förutsättningar att verkligen skapa ett innovativt tillväxtbolag.

torsdag 16 mars

Nyheter


tisdag 14 september

Årets länsvinnare av SKAPA-priset

Lisa Hasselblad och Jens Björkander på Sequrifid (SKAPA-priset) och Mattias Djurstedt på Nära & Naturligt (SKAPA talang) – så heter årets länsvinnare. – Egentligen skulle man vilja ut priser till alla finalister, säger landshövding Maria Larsson som överräckte checkarna på 30 000 kr till vinnarna. Men jag övertygad om att vi kommer att höra talas om dem allihop i framtiden.

tisdag 14 september

Här är finalisterna i ”stora” Skapa-priset

Träffa Jimmy Lundström på JL Kemi, Lisa Hasselgren på Securifid samt Magnus Engholm och Christian Edwertz på Envivo. De har samtliga gått till final i årets upplaga av SKAPA-priset och vunnit 10 000 kr. Vinnaren får ytterligare 20 000 kr och dessutom chansen att representera länet vid den stora riksfinalen i november.

torsdag 2 september

Möt finalisterna i Skapa-talang

Anton och Viktor på ProPractice, Mattias på Nära & Naturligt och Oskar på Lyllos Entertainmnet är årets finalister i SKAPA talang i Örebro län. Alla företag har genom sin finalplats vunnit 10 000 kr. Vinnaren av länsfinalen 14 september får 30 000 kr samt en plats i den nationella tävlingen som avgörs i Stockholm i november. Möt alla länsfinalisterna och hör dem berätta om sin ide? Vem tror du kommer att utses som vinnare?

torsdag 19 augusti

Skapa-pris-finalisterna är utsedda

Nu är länsfinalisterna till SKAPA-priset – Sveriges största innovationstävling – utsedda. Tre finalister till ”stora” SKAPA-priset och tre till SKAPA-talang tävlar om 30 000 kr vardera. Dessutom får vinnarna representera länet vid riksfinalen i november. – Som vanligt har vi ett starkt startfält och de två jurygrupperna hade ett styvt jobb att välja ut finalisterna, säger Fredrik Stenman, vd på Inkubera. 14 september får vinnarna motta priset ur landshövding Maria Larssons hand på Örebro slott.