Nyheter

Spännande framtid för Epulze

Epulze

Med ny finansiering och allt fler användare ser framtiden spännande ut för e-sportbolaget Epulze.
–Vi satsar hårt på att erbjuda en grym spelupplevelse, med mer spänning i dina matcher, säger Mattias Lövgren, VD på Epulze.

Start-up företaget Epulze erbjuder en online-plattform där du i befintliga spel kan satsa pengar på att vinna din nästa match. Bolaget har idag över 12000 registrerade användare och betalande kunder i de flesta av EU:s länder. Efter att bolaget under hösten satsat hårt på att attrahera nya spelare är fokus nu att fortsätta utveckla affärsmodellen. Och då har ny finansiering varit viktig – ur flera aspekter.
–De nya medlen har gett oss förutsättningar att fortsätta utveckla vår plattform. Att flera av investerarna samtidigt har en bred erfarenhet från branschen har också varit värdefullt, säger Mattias Lövgren.

Inkuberas Prosspectansvarige Lisa Nilsson är övertygad om att Epulze stora engagemang i slutändan kan vara helt avgörande för bolagets framgång.
–Epulze verkar i en spännande, expansiv och konkurrensutsatt bransch där det händer massor hela tiden. Men med den helhjärtade insats bolaget gör finns bra förutsättningar att verkligen skapa ett innovativt tillväxtbolag.

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


fredag 19 augusti

Forskaren: ”JL Kemis desinfektionsmedel har bevisat bakteriedödande effekt mot multiresistenta bakterier.”

Inkubera-företagets JL Kemis produkt TT51 är inte bara ett effektivt och miljöklassat desinfektionsmedel för livsmedelsbranschen. Efter tester på Örebro universitet konstaterar docent Hazem Khalaf att det även är mycket effektivt mot e-koli och S. Aureus, den senare en multiresistent bakterie som fått högsta prioriterat av WHO. – TT51 tar död på både bakterierna, även när vid ganska hög utspädning, konstaterar Hazem Khalaf.

måndag 15 augusti

Här är årets SKAPA-finalister

Nu är 2022 års länsfinalister till SKAPA-priset – Sveriges största innovationstävling – utsedda. Tre finalister till ”stora” SKAPA-priset och tre till SKAPA-talang får 10 000 kr och har chans på ytterligare 15 000 kr om du skulle vinna länsfinalen 22 september på Örebro slott. Dessutom får vinnarna representera länet vid riksfinalen i november. – Vi är jättestolta över att nivån är så hög, säger Fredrik Stenman på Inkubera. Att välja ut de tre finalisterna i varje klass har varit ett tufft jobb för de båda jurygrupperna.

onsdag 22 juni

Binary Brains skriver avtal med PostNord TPL

Inkubera-företaget Binary Brains ska hjälpa PostNord TPL att optimera lagerhållningen på det nya 90 000 kvm stora centrallager utanför Norrköping. Binary Brains är experter på att med hjälp av AI skapa prognoser med hög träffsäkerhet åt sina kunder. Med Binary Brains hjälp kommer nu de 15 000 artiklarna i PostNord TPL:s lager att placeras optimalt för bästa möjliga logistiska flöde. I slutänden handlar det om att korta PostNords leveranstider. – Det är med stolthet och glädje Binary Brains är legobiten som möjliggör för PostNord TPL att ta nästa steg i att optimera sin lagerverksamhet, säger vd Jacob Kihlbaum i ett pressmeddelande.

torsdag 16 juni

14 av 18 företag ger Inkubera högsta möjliga betyg

Inkubera har genomfört sin årliga kundundersökning bland de företag som fanns i Inkubatorn under 2021. Av 24 bolag, svarade 18 på den utskickade enkäten och 14 av företaget gav betyget 10 av 10 möjliga på frågan ”I vilken grad skulle du rekommendera Inkubera till en kollega eller vän?”. I stort sett samtliga företag menar dessutom att Inkubera bidragit positivt till deras utveckling. – Givetvis är det mycket glada över att företagen är nöjda med den stöttning de får, säger vd Fredrik Stenman.