Nominera någon du känner – eller dig själv – till SKAPA!

 

Vinnarna av SKAPA-talang 2019, Lova Svensson och Amanda Mattsson från Period Pack Sweden.

Har du utvecklat någon nytt, smart och innovativt – eller känner du någon som har gjort det?  I så fall kan du nominera personen till SKAPA-priset som går till personer som utvecklat nyskapande produkter och tjänster som har goda möjligheter att lyckas på marknaden. För priset SKAPA-talang gäller samma kriterier, men de som deltar får vara högst 30 år.

Skicka din nominering redan nu, dock senast 31 maj. Du kommer till formuläret genom att klicka på en oragea rutan till höger.  En jury bestående av representanter för näringslivet och innovationssystemet i Region Örebro län, meddelar 15 augusti vilka tre personer i varje kategori som gått till länsfinal. Var och en av dem vinner priser till ett värde av 10 000 kr.

Länsvinnarna av SKAPA-priset och SKAPA-talang presenteras på Örebro Slott 15 september. Förutom att de vinner 30 000 var, går de också till riksfinalen i Stockholm. Den nationella SKAPA-prisvinnaren får 500 000 kr i första pris och de tre pristagarna i SKAPA-talang får dela på 250 000 kr.

Läs mer om SKAPA på Stiftelsens SKAPA:s hemsida.

 

Vi tackar vår samarbetspartners för möjligheten att genomföra tävlingen och uppmuntra innovationskraften i Örebro län: