Ny vd till start-up i Karlskoga

Aerestus1
Nya VD:n  för Aerestus, Suzanne Roos Högfeldt flankeras här av Tomas Jenneborg

Nystartade Karlskogabolaget Aerestus tar in Inkubera-coachen Suzanne Roos Högfeldt som ny VD.
–Det känns spännande att få vara med på den här resan redan från början. Aerestus har alla förutsättningar att bli en tongivande aktör i sin bransch, säger Suzanne Roos Högfeldt.

Aerestus tillverkar kompletta mobila undercentraler för uppvärmning och varmvatten med luft/vatten-teknik till större fastigheter och tillfälliga anläggningar. Den mobila undercentralen ansluts direkt till fastighetens vattenburna system och kan då exempelvis enkelt ersätta en traditionell oljeeldad panna. Resultatet blir stora investerings -och driftsekonomiska fördelar.
–Med vår mobila undercentral slipper man binda upp sig mot de större energileverantörerna, och produktens funktioner ger stora besparingar, både ekonomiskt och miljömässigt, för våra slutanvändare. Vi tror och hoppas på en snabb tillväxt med god lönsamhet, säger Suzanne Roos Högfeldt.

Inkubera, som hade ett finger med i rekryteringen av Suzanne, ser stor potential i bolaget och tror Suzanne Roos Högfeldt kommer att bli en stark bidragande kraft till start-up bolagets framtida tillväxt.
–Aerestus är ett cleantech-bolag (miljöbolag) som har alla förutsättningar att förändra en marknad som är i stort behov av nya lösningar. Suzannes stora engagemang för produkten i kombination med hennes nätverk och erfarenheter av sälj kommer bli värdefulla för bolaget, säger Inkuberas Prospectansvarige Lisa Nilsson.

 

onsdag 17 maj