Mitt i coronakrisen – 10 mkr i nytt ägarkapital till WEC360°

Inkubera-alumnerna WEC36O tar in en investering från Erik Rosengren, en av grundarna av Söderberg & Partners, för att påskynda internationalisering av sin plattform. Investeringen representerar två första sprintrar om totalt 10 miljoner.
– Det känns otroligt kul att få in någon som Erik i bolaget. Jag tror matchningen med företaget, våra värderingar och kultur är riktigt bra. Responsen vi får på plattformen från marknaden både i Sverige och utomlands är överväldigande. Med Eriks hjälp kan vi göra verklighet av vår plan i en snabbare takt, säger Tomas Jenneborg.

Över 35 000, eller en tredjedel av alla nya lägenheter i Sverige, marknadsförs idag med WEC360°’s plattform. Byggbolag och fastighetsägare får hjälp att presentera sina befintliga och framtida fastigheter online, bland annat med hjälp av VR (virtuell verklighet) och AR (förstärkt verklighet).

Tomas menar att man har respekt för att Corona-virusets framfart kommer att påverka förutsättningarna, men ambitionen är ändå att hålla momentum:
– Vi kan inte sitta och vänta på en högkonjunktur. Vi har varit i diskussion med Erik länge, och att han väljer att satsa även i dessa coronatider visar på att vi har fått in en långsiktig partner, säger Tomas Jenneborg.

måndag 30 mars