Nyheter

Malin Olsson – ny controller på Inkubera

Malin Olsson heter Inkuberas senaste medarbetare. Hon kommer främst att arbeta som controller, men också sköta viss administration.
–Det känns kul att komma till Inkubera och få bidra till att utveckla spännande innovativa bolag, säger Malin Olsson.

Malin Olsson, som är utbildad civilekonom vid Örebro universitet, kommer närmast från arbetet som redovisningskonsult på revisionsbyrån Ernst&Young (EY). Efter fyra och ett halvt år fyllda med bokföring, bokslut och deklarationer var det dags för en ny utmaning. Och då lockade Inkubera.
– Jag kände till Inkuberas verksamhet sedan tidigare samtidigt som den här lite mixade tjänsten kändes intressant, säger Malin Olsson.

På Inkubera kommer Malin, förutom rollen som controller, att sköta administration och samordning runt de event som löpande arrangeras. Just eventdelen är helt ny för Malin.
– Jag hoppas givetvis kunna utvecklas inom respektive uppdrag. Nu är det skönt att äntligen vara på plats och börja arbeta, säger Malin Olsson.

 

tisdag 21 mars

Nyheter


tisdag 14 september

Årets länsvinnare av SKAPA-priset

Lisa Hasselblad och Jens Björkander på Sequrifid (SKAPA-priset) och Mattias Djurstedt på Nära & Naturligt (SKAPA talang) – så heter årets länsvinnare. – Egentligen skulle man vilja ut priser till alla finalister, säger landshövding Maria Larsson som överräckte checkarna på 30 000 kr till vinnarna. Men jag övertygad om att vi kommer att höra talas om dem allihop i framtiden.

tisdag 14 september

Här är finalisterna i ”stora” Skapa-priset

Träffa Jimmy Lundström på JL Kemi, Lisa Hasselgren på Securifid samt Magnus Engholm och Christian Edwertz på Envivo. De har samtliga gått till final i årets upplaga av SKAPA-priset och vunnit 10 000 kr. Vinnaren får ytterligare 20 000 kr och dessutom chansen att representera länet vid den stora riksfinalen i november.

torsdag 2 september

Möt finalisterna i Skapa-talang

Anton och Viktor på ProPractice, Mattias på Nära & Naturligt och Oskar på Lyllos Entertainmnet är årets finalister i SKAPA talang i Örebro län. Alla företag har genom sin finalplats vunnit 10 000 kr. Vinnaren av länsfinalen 14 september får 30 000 kr samt en plats i den nationella tävlingen som avgörs i Stockholm i november. Möt alla länsfinalisterna och hör dem berätta om sin ide? Vem tror du kommer att utses som vinnare?

torsdag 19 augusti

Skapa-pris-finalisterna är utsedda

Nu är länsfinalisterna till SKAPA-priset – Sveriges största innovationstävling – utsedda. Tre finalister till ”stora” SKAPA-priset och tre till SKAPA-talang tävlar om 30 000 kr vardera. Dessutom får vinnarna representera länet vid riksfinalen i november. – Som vanligt har vi ett starkt startfält och de två jurygrupperna hade ett styvt jobb att välja ut finalisterna, säger Fredrik Stenman, vd på Inkubera. 14 september får vinnarna motta priset ur landshövding Maria Larssons hand på Örebro slott.