Inkuberas Senior Advisor fick Guldklubban

Inkuberas Senior Advisor Per-Ulrik Wier tilldelades Örebroregionens Guldklubba. Priset uppmuntrar förtjänstfullt ordförandeskap och delades ut i samband med Stora Styrelsedagen på Örebro universitet.
– Det känns väldigt roligt att bli uppmärksammad. Bolagens ordförande har ju en viktig roll i både utveckling och skötsel, säger Per-Ulrik Wier.

Priset Guldklubban, som instiftades 2005 av Deloitte och StyrelseAkademin, har som ambition att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll. Guldklubban ska uppmärksamma goda exempel på hur styrelseordförandeskapet utövas i praktiken. Per-Ulrik Wier får i år priset för sina fina insatser som ordförande för Back Up Group AB.

Vid sidan av uppdraget i Back Up Group AB är Per-Ulrik Wier idag verksam i drygt tiotalet bolagsstyrelser – både i Sverige och utomlands. Sedan ett år tillbaka är han också Senior Advisor för Inkubera.
– Det är fantastiskt stimulerande. Jag brinner för entreprenörsskap och tycker det är roligt om jag kan bidra till att utveckla såväl Inkubera som Inkuberas porföljbolag.

I och med vinsten regionalt väntar nu en nationell final som arrangeras på Grand Hotel i Stockholm i början av december.

 

onsdag 9 december