Inkubera värderas högt av bolagen

När Inkubera vid årsskiftet genomförde sin återkommande kundundersökning, fick Inkubera strålande betyg. Majoriteten av företagen gav Inkubera högsta betyg på frågan om de skulle rekommendera Inkubera.
– Vi brukar få höga betyg, men de här siffrorna innebär ändå en ökning, säger Fredrik Stenman, vice vd på Inkubera. Nu jobbar vi för att bli ännu bättre. Gör man inte det, går utvecklingen lätt i motsatt riktning.

När företagen fick betygsätta i vilken utsträckning de skulle rekommendera Inkubera till en kollega eller vän, satte två bolag en 8: a på en 10-gradigskala. Övriga bolag – alltså 82 % – gav Inkubera 9 eller 10 i betyg.
– Under 2018 har vi tagit in många nya bolag och många nya affärscoacheroch specialister, säger Fredrik Stenman. Vi har lagt fokus på att hitta entreprenörer med erfarenheter från de aktuella branscherna. Vår filosofi är att entreprenörer är bäst på att stötta andra entreprenörer.

Inkubera är mitt uppe i ett förändringsarbete som innebär ett ännu större fokus på att utveckla företagens affärer.– I vårt existensberättigande ligger att vi kan hjälpa innovativa bolag att växa snabbare än andra. Det gör vi genom att jobba intensivt med bolagen och hjälpa dem att utveckla lönsamma och skalbara affärsmodeller.

Fredrik ser optimistiskt på utvecklingen under det nya året.
– Under 2019 skapar vi ett stortinflöde av nya bolag. Vårt mål är att få ännu högre betyg när vi mäter nästa gång. Men allra viktigast är att vi kan bidra till att bolagen verkligen utvecklas och växer.

onsdag 13 februari