Nyheter

Inkubera-företagen växer och söker ny kompetens

Våra Inkubera-bolag – både aktiva och alumner – växer och söker ny kompetens. Det gäller såväl personer för anställning som konsulter och underleverantörer. I listan över företagens behov finns allt från systemutvecklare, marknadsförare och säljare till personer som vill testa deras produkter. Läs listan och fundera på om du har några bra tips. Vänd dig direkt till företagen direkt om du har tips redan nu eller om du först behöver veta mer. Klicka på länkarna så kommer du till deras hemsidor, kan läsa mer om företagen samt hitta kontaktuppgifter.

  • Exagard söker systemutvecklare, både juniora och seniora personer.
  • Flying Drop är på jakt efter testare och specialister som han kan provköra prototyp. Man söker främst personer med barn eller släktingar som har olika typer av funktionshinder kombinerat med en CP-skada.
  • MadePerfect söker systemutvecklare för anställning. Delägarskap kan bli aktuellt om personen är rätt.
  • Moon Smart Focus vill komma i kontakt med en reklam-/kommunikationsbyrå som kan hjälpa dem att göra en pre order-kampanj och på sikt bygga en exklusiv community till de första köparna. Byrån skall helst ha erfarenhet av att göra liknande uppdrag.
  • Deligate vill rekrytera tre nya säljare. De tar gärna emot tips på bra personer.
  • Repeak söker personliga tränare som vill testköra deras tjänst och kan bli del i utvecklingen.
  • Ekvitta vill träffa personer med erfarenheter inom marknadsföring samt att sätta upp och konfigurera betalmodeller för deras tjänst (en digital tjänst som riktar sig till konsumenter).

 

 

 

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


tisdag 10 maj

Vi söker den bästa idén – nominera till SKAPA-priset

Nu behöver vi din hjälp för att kunna hitta kandidater till SKAPA-priset – Sveriges största innovationstävling. Tävlingen avgörs i två klasser "stora" SKAPA-priset och SKAPA-talang som vänder sig till personer på högst 30 år. Länsvinnarna i de båda klasserna får 25 000 kr och går dessutom till den stora riksfinalen i Stockholm.

måndag 2 maj

Ekvitta skapar kvitton för privata transaktioner

Köpt eller sålt något på Blocket? Tagit dig omaket att handskriva ett lite taffligt kvitto som sedan i värsta fall försvunnit? I så fall du är inte ensam. De flesta privatpersoner som köper eller säljer något av lite större värde – som en cykel, en finare möbel eller en båt – tycker att det är bra med kvitto som bekräftar affären. Något hjälpmedel som enkelt skapar kvitton finns inte så vitt Ekvittas grundare, Erik Tönnäng, vet. Men nu ska det bli ändring på det. – Ekvitta är en patenterad digital tjänst som gör det enkelt för privatpersoner att skapa kvitton och överföra dem från mobil till mobil. Nu står vi på tröskeln för lansering.

fredag 29 april

Innovationscheckar – ett sätt öka takten i ditt utvecklingsprojekt

Från och med april förmedlar Inkubera Vinnovas innovationscheckar i Örebro län. Checkarna kan användas till att finansera insatser som gör att innovativa utvecklingsprojekt snabbare kan ge goda med säkra resultat. Exempelvis kan de användas till teknik- och marknadsundersökningar, tester i labb och testbäddar eller hjälp att utveckla en IP-strategi. Driver du ett utvecklingsprojekt som skulle vara hjälpt av någon av dessa insatser så passa på. Antalet innovationscheckar som betalas i år ut är begränsat.

onsdag 30 mars

Fairplay bygger rekryteringsplattform för fotbollsbranschen: ”Vi vill hjälpa både spelare och klubbar att hitta rätt”

Gabriel Sauma har erfarenhet av fotbollsbranschen både som spelare och ledare. Han har på nära håll sett hur många unga spelares karriärer har gått i stå när de hamnat på avbytarbänkar i fel klubbar. Svårigheterna att rekrytera rätt spelare drabbar både klubbarna och spelarna själva. – När jag jobbar i näringslivet har jag stor användning av LinkedIn, men något liknande finns inte inom fotbollen. Jag insåg redan för några år sedan att det här finns ett stort förbättringsbehov när det gäller rekrytering av spelare och ledare.