EcoGuard växer vidare med Växtzon

EcoGuardwebben

Genom projektet Växtzon ges Örebrobolaget EcoGuard rätt förutsättningar att fortsätta sin spännande tillväxtresa.
– Via Växtzon har vi fått tillgång till värdefulla kontakter och expertinsatser som är viktiga för vår fortsatta utveckling, säger VD:n Björn Fagerdahl.

EcoGuard är störst i Sverige inom individuell mätning, och bolaget har idag installationer i fastigheter över hela landet. Genom att erbjuda unika öppna lösningar, lätta att implementera, har man knutit åt sig starka kunder.
–Styrkan hos oss är att vi gör allt från ax till limpa. Kunden lägger ordern och sedan sköter vi resten – kunden får upp sina värden direkt i sina datorer, tydliggör Björn Fagerdahl.

Just nu är EcoGuard inne i intensiv period där bland annat arbete med kundnöjdhet och vidareförbättring av visualiseringstekniken står i fokus. Under våren väntar även dellanseringar där man tillsammans med kund funktionaliserar mjukvaran. ­

EcoGuard har haft en stark tillväxtkurva och via Inkubera medverkar bolaget nu i projektet Växtzon, där bolag ges tillgång till storregionala kontakter och kompetenser för att kunna växa vidare.  Björn Fagerdahl är tacksam över de möjligheter som Inkubera öppnat upp.
– Nu får vi hjälp att utveckla vår visualiseringsteknik från universitetet i Linköping. Dessutom hjälper PR-och kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson i Stockholm till med strategisk kommunikation, tydliggör Björn Fagerdahl.

Med den stora tillväxtfart som EcoGuard haft, är en av det störst utmaningarna framöver att behålla den kundnöjdhet som gjort bolaget framgångsrikt.
–När man är i en stark tillväxtfas som vi är det alltid en risk att vissa processer inte hinns med. Det är ytterst viktigt att vi kan behålla samma servicenivå som tidigare. Samtidigt ska vi lära oss arbeta ännu effektivare för att fortsätta utveckla EcoGuard, säger Björn Fagerdahl.

Läs mer om projektet Växtzon här

torsdag 18 maj