BeeScanning nominerat till FoodTech 2019

Björn Lagerman, uppfinnaren av BeeScanning.

FoodTech 2019 går av stapeln 18 mars i Örebro Konserthus. Evenemanget är ett samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di Digital och syftar till att att vara en mötesplats där innovativa satsningar inom livsmedelsområdet lyfts fram. Till eventet har de sju hetaste bolagen inom FoodTech bjudits in för att pitcha sina affärsidéer, däribland Inkubera-bolaget BeeScanning.

Vinnaren kan inkassera fina priser – en plats i Di Startup Tour och en resa till Hongkong. En utsedd jury kommer att tillsammans med publiken på plats i konserthuset att utse vinnaren.
– Jättekul att bli utvald och att få chansen att berätta om oss, säger Björn Lagerman på  BeeScanning. Givetvis skulle det vara kul att vinna första pris, men bara att få berätta om vår affärsidé och hur vi vill rädda världens bin är en vinst i sig. Eventet är också en chans för oss att knyta nya kontakter.

Förra årets vinnare var för övrigt ett annat Inkubera-bolag, Deligate, som har utvecklat ett system för att minska matsvinnet i livsmedelsbutikerna.

tisdag 5 mars