Aktiva bolag

Amet Drive

Digital lösning för ökad samåkning

Amen Driveds idé är att organisera samåkning via en digital lösning som sammankopplar användare som ska till samma destination.

ametdrive.se
BeeScanning

BeeScanning

Räddningen för värdens hotade bin

BeeScanning upptäcker parasiter i bisamhällen med hjälp av en app som är kopplad till en databas. Tack vare AI kan biodlare snabbt få analyser på sina bins hälsostatus och kan sätta in åtgärder om de är angripna av parasiter.

beescanning.com
Binary Brains

Binary Brains

Finner guldet i kundernas data

Med hjälp av stora kunskaper inom statistik och kraften i AI, kan Binary Brains gräva fram guldkornen i kundernas data och förvandla dem till träffsäkra förutsägelser om framtiden.

binarybrains.ai
Ecdesign

Ecdesign

Kvalificerade 3D-ritningar på en timme

Genom att använda modern dataspelsteknik, har Ecdesign utvecklades en programvara där vem som helst skapa kvalificerade och säljande 3D-ritningar på en timme.

ecdesign.se

Ekvitta

Gör det lätt att skapa kvitton vid affärer mellan privatpersoner

Ekvitta har en digital lösning som gör det smidigt för privatpersoner att skapa och dela kvitton när de säljer kapitalvaror.

ekvitta.se
EMBRACE

Embrace Safety

ett digitalt brottsförebyggande verktyg

Embrace Safety har utvecklat ett digitalt brottsförebyggande verktyg. Bolaget hjälper kommuner, fastighetsbolag m fl att prioritera sina insatser. Embrace Safety har utvecklats från ett forskningsprojekt på Örebro universitet.

embrace-safety.se

Fairplay

Skapar direktkontakt mellan spelare och idrottsklubbar på nätet

På Fairplay kan fotbollsspelare lägga upp sina profiler på liknande sätt som på LinkedIn. Klubbar som vill värva spelare med vissa egenskaper, kan via filtrerade sökningar hitta dem och få direktkontakt med spelarna.

fairplay.se

Grythyttan System Development

Beslutsstöd för hållbar livsmedelsproduktion

Grythyttan System Development är en digital tjänst som hjälper bland annat kommuner att enkelt få en kartläggning av sin självförsörjningsgrad.

Impulso

Impulso

Hållbara förutsättningar för citybutiker

Med Impulso kan varumärken ha kontroll över vad de säljer ur butik i realtid. På så sätt kan du snabbt anpassa sin produktion och sitt sortiment samt flytta varor dit de säljer bäst. Detta skapar förutsättningar för en mer hållbar modebransch.

www.impulso.se

JL Kemi

Effektiva och giftfria rengörings- och brandskyddsmedel

Med cellulosa och livsmedelsklassade ingredienser utvecklar företaget effektiva brandskydds- och rengöringsmedel som är helt giftfria och nedbrytningsbara.

jlkemi.com

Kivansson

Refillsystem för whiteboard-pennor

Kivansson har utvecklat ett system som löser det klassiska problemet med uttorkade whiteboard-pennor genom ett patentsökt refillsystem.

Milmed

Effektiv och behandling av inflammationer och allergier utan biverkningar

Milmeds  jästbaserade produkt är patenterad för tre olika behandlingsområden knutna till inflammationer. Produkten är testad på 1500 personer med mycket gott resultat.

Mucklet

Digital plattform för rollspel

Mucklet är en digital platform där personer som spelar rollspel tillsammans kan skapa nya världar och berättelser.

Our Creative Moments

Gör det lättare att bjuda till fest

Our Creative Moment vill vända stressig och tidskrävande planering av fester och andra arrangemang till lustfyllda och kreativa stunder med hjälp en digital lösning där kunderna får access till lokala leverantörer.

Refurbly

Refurbly

Hållbart återbruk av mobiltelefoner

Refurbly erbjuder begagnade mobiltelefoner inklusive 2 års garanti och klimatkompenserade mobilabonnemang. Kunderna kan handla tryggt, spara pengar och minska sin årliga koldioxidförbrukning.

refurbly.se

Repeak

En digital marknadsplats som underlättar hälsocoachers vardag.

Genom Repeak får personliga tränare hjälp att förbättra och effektivisera sin administration och sin kommunikation med sina kunder samt att finna vägar att hitta nya kunder.

repeak.se

Skolado

Roliga enkäter som förbättrar elevhälsa

Skolado har utvecklat ”världens roligaste enkäter”. De hjälper grundskolor att tidigt upptäcka psykisk ohälsa och mobbning bland barn med hjälp av spelmetoder.

skolado.se

Sequrifid

Säker identifiering av den som ringer

IdentifieraDig En digital tjänst som skapar trygghet genom att säkerställa identitet och organisationstillhörighet med den du talar med i telefon.

www.identifieradig.se

Sobrius

Digital vårdgivare för personer med beroendeproblematik

Sobrius är ett ”Kry” för personer som behöver hjälp att komma ur sitt beroende av exempelvis alkohol, droger eller läkemedel. Personer med beroendeproblematik kan alltså utan att fysiskt behöva träffa en läkare.

Yoginify

App som kombinerar yoga, andningsövningar och meditation

Yoginify är ett FemTech-bolag som via en mobilapplikation erbjuder individanpassade hälsoprogram med yoga, meditation, andningsövningar och kostrådgivning så att kvinnor kan leva harmoni med menstruationscykelns fyra faser.

yoginify.com