Aktiva bolag

Atlantic Crossing

Underlättar rekrytering av spetskompetens

Atlantic Crossing har ett nytt koncept som underlättar för såväl arbetssökande som för företag som vill anställa ny kompetenta medarbetare.

Binary Brains

Binary Brains

Finner guldet i kundernas data

Med hjälp av stora kunskaper inom statistik och tack vare kraften i AI, kan Binary Brains gräva fram guldkornen i kundernas data och förvandla dem till träffsäkra förutsägelser om framtiden.

binarybrains.ai
C26 Bioscience

C26 Bioscience

Förhindrar oönskad celltillväxt

C26 Bioscience är ett läkemedelsbolag som utvecklat en substans mot oönskad celltillväxt. Företaget har rötterna i forskningen på Örebro universitet.

Ekvitta

Gör det lätt att skapa kvitton vid affärer mellan privatpersoner

Ekvitta har en digital lösning som gör det smidigt för privatpersoner att skapa och dela kvitton när de säljer kapitalvaror.

EMBRACE

EMBRACE

ett digitalt brottsförebyggande verktyg

EMBRACE är ett digitalt brottsförebyggande verktyg som ger överblick på var, när och hur brott begås. Bolaget hjälper kommuner, fastighetsbolag med flera att prioritera sina insatser där de får störst effekt. Bolag har utvecklats från ett forskningsprojekt på Örebro universitet.

embrace-safety.se

Fairplay

Skapar direktkontakt mellan spelare och idrottsklubbar på nätet

På Fairplay kan spelare lägga upp sina profiler på liknande sätt som på LinkedIn. Klubbar som vill värva spelare med vissa egenskaper, kan via filtrerade sökningar hitta dem och få direktkontakt med spelarna.

Flying Drop

Gör det enklare för människor med funktionshinder att kommunicera

Med hjälp av kvalificerad teknik gör Flying Drop det möjlighet för personer med funktionshinder att kommunicera och utvecklas som människor – även om de varken kan tala eller använda sina händer.

Finanslogik

Finanslogik

Optimerar finansiering i offentlig sektor

Finanslogik har en modell som hjälper kommuner och regioner kan inte ta högre risker än de klarar av och inte . Genom att utgå från finansiella styrka och investeringsbehov, anpassar Finanslogik risknivå, finanspolicy och skuldportfölj anpassas efter kundernas förutsättningar.

finanslogik.se

Nutrinovus

Världens godaste vätskeersättning

Nutrinovus har utvecklat en produkt för vätskeersättning i fryst form, nästan som en isglass. Produkten passar särskilt bra för personer som har svårt att få i sig vätskeersättning vid feber, sväljsvårigheter och uttorkning.

JL Kemi

Effektiva och giftfria och rengörings- och brandskyddsmedel

Med cellulosa och livsmedelsklassade ingredienser utvecklar företaget effektiva brand- och rengöringsmedel som är helt giftfria och nedbrytningsbara.

jlkemi.com

MadePerfect

Som ett hotels.com för företagstjänster

MadePerfect är en matchningsplattform för stödtjänster och produkter för företag. Genom att göra exempelvis städtjänster och leasing av skrivare jämförbara och transparenta blir de enklare att köpa. Såväl leverantörer som kunder spar tid och pengar.

madeperfect.se

Period Pack

Gratis mensskydd till alla

Period Pack erbjuder företag och organisationer att abonnera på automater med mensskydd som erbjuds anställda och besökare. Företagets vision är att sanitetsskydd skall vara lika tillgängligt och självklart som tvål och toalettpapper.

periodpack.se
ProPractize

ProPractize

Träna golf som ett proffs

ProPractize är en unik digitala tjänst som hjälper golfspelare att lägga upp sin träning professionellt och följa upp resultatet. Tjänsten inkluderar träningsdagbok, övningar och statistisk uppföljning av resultaten.

www.propractize.com

Repeak

En digital marknadsplats som underlättar hälsocoachers vardag.

Genom Repeak får personliga tränare hjälp förbättra och effektivisera sin administration och sin kommunikation med sina kunder samt en nya nya vägar att hitta nya kunder.

repeak.se

Sobrius

Digital vårdgivare för personer med beroendeproblematik

Sobrius är ett ”Kry” för personer som behöver hjälp att komma ur sitt beroende av exempelvis alkohol, droger eller läkemedel.