Aktiva bolag

Atlantic Crossing

Underlättar rekrytering av spetskompetens

Atlantic Crossing har ett nytt koncept som underlättar för såväl arbetssökande som för företag som vill anställa ny kompetenta medarbetare.

C26 Bioscience

C26 Bioscience

Förhindrar oönskad celltillväxt

C26 Bioscience är ett läkemedelsbolag som utvecklat en substans mot oönskad celltillväxt. Företaget har rötterna i forskningen på Örebro universitet.

Chainstream

Chainstream

Ger upphovsmännen bättre betalt

Chainstream är en musikstreamingtjänst som hjälper låtskrivare och artister att kunna leva på sin musik. På Chainstream kan fansen inte bara lyssna utan även köpa annat som är kopplat till artisterna.

Ekvitta

Gör det lätt att skapa kvitton vid affärer mellan privatpersoner

Ekvitta har en digital lösning som gör det smidigt för privatpersoner att skapa och dela kvitton när de säljer kapitalvaror.

Envivo

Envivo

Cirkulär kontorsinredning

Envivo erbjuder företag en hållbara modell för kontorsinredning som hjälper dem att bidra till FN:s globala hållbarhetsmål.

www.envivo.se
EMBRACE

EMBRACE

ett digitalt brottsförebyggande verktyg

EMBRACE är ett digitalt brottsförebyggande verktyg som ger överblick på var, när och hur brott begås. Bolaget hjälper kommuner, fastighetsbolag med flera att prioritera sina insatser så att de sätts in där de har störst effekt. Företaget har som utvecklats från ett forskningsprojekt på Örebro universitet.

embrace-safety.se
Finanslogik

Finanslogik

Optimerar finansiering i offentlig sektor

Finanslogik har en modell som hjälper kommuner och regioner kan inte ta högre risker än de klarar av och inte . Genom att utgå från finansiella styrka och investeringsbehov, anpassar Finanslogik risknivå, finanspolicy och skuldportfölj anpassas efter kundernas förutsättningar.

Nutrinovus

Världens godaste vätskeersättning

Nutrinovus har utvecklat en produkt för vätskeersättning i fryst form, nästan som en isglass. Produkten passar särskilt bra för personer som har svårt att få i sig vätskeersättning vid feber, sväljsvårigheter och uttorkning.

JL Kemi

Effektiva och giftfria och rengörings- och brandskyddsmedel

Med cellulosa och livsmedelsklassade ingredienser utvecklar företaget effektiva brand- och rengöringsmedel som är helt nedbrytbara.

MadePerfect

Som ett hotels.com för företagstjänster

MadePerfect är en matchningsplattform för stödtjänster och produkter för företag. Tjänsten påminner om hur de flesta bokar hotellrum över nätet. Genom att göra exempelvis städtjänster och leasing av skrivare jämförbara och transparenta blir de enklare att köpa. Såväl leverantörer som kunder spar tid och pengar.

ProPractize

ProPractize

Träna golf som ett proffs

ProPractize är en unik digitala tjänst som hjälper golfspelare att lägga upp sin träning professionellt och följa upp resultatet. Tjänsten inkluderar träningsdagbok, övningar och statistisk uppföljning av resultaten.

www.propractize.com

Sequrifid

Säker identifiering av den som ringer

IdentifieraDig En digital tjänst som skapar trygghet genom att säkerställa identitet och organisationstillhörighet med den du talar med i telefon.

www.identifieradig.se

Sobrius

Digital vårdgivare för personer med beroendeproblematik

Sobrius är ett ”Kry” för personer som behöver hjälp att komma ur sitt beroende av exempelvis alkohol, droger eller läkemedel.

Sportpengen

Sportpengen

Vill finansiera Sveriges idrottsföreningar

Sportpengen erbjuder föreningar ett annat alternativ att sälja lotter eller underkläder för att finansiera verksamhet. De som vill stötta sin klubb gör det med en liten valfri summa, t ex för varje gjort mål.

sportpengen.se