Aktiva bolag

Amet Drive

Digital lösning för ökad samåkning

Amen Driveds idé är att organisera samåkning via en digital lösning som sammankopplar användare som ska till samma destination.

ametdrive.se

Atlantic Crossing

Underlättar rekrytering av spetskompetens

Atlantic Crossing har ett nytt koncept som underlättar för såväl arbetssökande som för företag som vill anställa ny kompetenta medarbetare.

Binary Brains

Binary Brains

Finner guldet i kundernas data

Med hjälp av stora kunskaper inom statistik och kraften i AI, kan Binary Brains gräva fram guldkornen i kundernas data och förvandla dem till träffsäkra förutsägelser om framtiden.

binarybrains.ai
C26 Bioscience

C26 Bioscience

Förhindrar oönskad celltillväxt

C26 Bioscience är ett läkemedelsbolag som utvecklat en substans mot oönskad celltillväxt. Företaget har rötterna i forskningen på Örebro universitet.

Ecdesign

Ecdesign

Kvalificerade 3D-ritningar på en timme

Genom att använda modern dataspelsteknik, har Ecdesign utvecklades en programvara där vem som helst skapa kvalificerade och säljande 3D-ritningar på en timme.

ecdesign.se

Ekvitta

Gör det lätt att skapa kvitton vid affärer mellan privatpersoner

Ekvitta har en digital lösning som gör det smidigt för privatpersoner att skapa och dela kvitton när de säljer kapitalvaror.

Envivo

Envivo

Cirkulär kontorsinredning

Envivo erbjuder företag en hållbar modell för kontorsinredning som hjälper dem att bidra till FN:s globala hållbarhetsmål.

www.envivo.se
EMBRACE

EMBRACE

ett digitalt brottsförebyggande verktyg

EMBRACE är ett digitalt brottsförebyggande verktyg som ger överblick över var brott begås. Bolaget hjälper kommuner, fastighetsbolag m fl att prioritera sina insatser där de får störst effekt. Bolag har utvecklats från ett forskningsprojekt på Örebro universitet.

embrace-safety.se

Fairplay

Skapar direktkontakt mellan spelare och idrottsklubbar på nätet

På Fairplay kan fotbollsspelare lägga upp sina profiler på liknande sätt som på LinkedIn. Klubbar som vill värva spelare med vissa egenskaper, kan via filtrerade sökningar hitta dem och få direktkontakt med spelarna.

Flying Drop

Gör det enklare för människor med funktionshinder att kommunicera

Med hjälp av kvalificerad teknik gör Flying Drop det möjlighet för personer med funktionshinder att kommunicera och utvecklas som människor – även om de varken kan tala eller använda sina händer.

Impulso

Impulso

Hållbara förutsättningar för citybutiker

Med Impulso kan varumärken ha kontroll över vad de säljer ur butik i realtid. På så sätt kan du snabbt anpassa sin produktion och sitt sortiment samt flytta varor dit de säljer bäst. Detta skapar förutsättningar för en mer hållbar modebransch.

www.impulso.se

JL Kemi

Effektiva och giftfria rengörings- och brandskyddsmedel

Med cellulosa och livsmedelsklassade ingredienser utvecklar företaget effektiva brandskydds- och rengöringsmedel som är helt giftfria och nedbrytningsbara.

jlkemi.com

MadePerfect

Som ett hotels.com för företagstjänster

MadePerfect är en matchningsplattform för stödtjänster och produkter för företag. Genom att göra exempelvis städtjänster  jämförbara och transparenta blir de enklare att köpa. Såväl leverantörer som kunder spar tid och pengar.

madeperfect.se

Our Creative Moments

Gör det lättare att bjuda till fest

Our Creative Moment vill vända stressig och tidskrävande planering av fester och andra arrangemang till lustfyllda och kreativa stunder med hjälp en digital lösning där kunderna får access till lokala leverantörer.

Nara Security

Smidig och prisvärd lösning för nyckelbrickor

Nara Security använder innovativ teknik och ett attraktivt pris för fler människor skall kunna använda nyckelbricka och få tillbaka sina borttappade nycklar.

Period Pack

Gratis mensskydd till alla

Period Pack erbjuder företag och organisationer att abonnera på automater med mensskydd som erbjuds anställda och besökare. Företagets vision är att sanitetsskydd skall vara lika tillgängligt och självklart som tvål och toalettpapper.

periodpack.se
ProPractize

ProPractize

Träna golf som ett proffs

ProPractize är en unik digitala tjänst som hjälper golfspelare att lägga upp sin träning professionellt och följa upp resultatet. Tjänsten inkluderar träningsdagbok, övningar och statistisk uppföljning av resultaten.

www.propractize.com

Repeak

En digital marknadsplats som underlättar hälsocoachers vardag.

Genom Repeak får personliga tränare hjälp att förbättra och effektivisera sin administration och sin kommunikation med sina kunder samt att finna vägar att hitta nya kunder.

repeak.se

Skolado

Roliga enkäter som förbättrar elevhälsa

Skolado har utvecklat ”världens roligaste enkäter”. De hjälper grundskolor att tidigt upptäcka psykisk ohälsa och mobbning bland barn med hjälp av spelmetoder.

skolado.se

Sobrius

Digital vårdgivare för personer med beroendeproblematik

Sobrius är ett ”Kry” för personer som behöver hjälp att komma ur sitt beroende av exempelvis alkohol, droger eller läkemedel.